SpoorsWEB

Webhosting en beheer

Spoors verzorgt alle aspecten rond het opzetten, ontwerpen en bouwen van relatief eenvoudige websites. Daaronder valt niet alleen het bouwen van de pagina's maar tevens het verzorgen van aanverwante media presentaties met fotografie.
Deze werkzaamheden worden in de vrije tijd uitgevoerd omdat we onze vaste werkzaamheden hebben op een ander ICT discipline; Bart werkt bijvoorbeeld bij een IT-bedrijfsgroep van de Rijksoverheid.

SpoorsWEB heeft sinds kort de mogelijkheid om een (beperkt) aantal websites zelf te hosten. Dit geeft de mogelijkheid om betrouwbaar een domein te beheren voor de echte digibeten, maar ook testen te doen voor deze websites zonder dat deze in de echte website te zien zijn. Momenteel verzorgt SpoorsWEB de hosting van de volgende sites:

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om zelf de touwtjes in handen te houden rond uw website; onze collega Martin Farla helpt u daarbij graag. Neem voor meer informatie daarover eens een kijkje op zijn site: Foxtwo Productions.

Voor wie?

Spoors doet deze website werkzaamheden tot nu toe uitsluitend voor vrienden, aanverwante verenigingen en non-profit organisaties waaraan zij persoonlijk verbonden zijn.